Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

Rewoda USB-C Hub kalayan PD

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • HDMI: 3840 * 2160 * 30HZ
  • RJ45: 10M / 100m / 1000M
  • Patuh ka handap kalayan versi USB: 3.0
  • Tipe c port: PD3.0
  • jéntré produk

    Tags produk

    Rewoda USB-C Hub kalayan PD

    Fitur

    USB-C Hub ieu panganteur Multi-fungsi dina hiji guna cocog alat Anjeun. Sarta chargers Multi-port USB bisa ngajawab masalah Macbook larangan sambungan port. Sajaba ti éta, Multi-port ieu USB chargers ogé bisa minuhan ékspansi éksternal pamakean nu nyadiakeun hiji kakuatan kuat pikeun komputer notebook. Bisa Nyambungkeun alat nu leuwih di time.And sarua Ieu rojongan USB-C Hub panas-swappable, colokan na antrian, gampang ngagunakeun tur supir bébas ngarojong pikeun Windows XP / Vista / 7/8 & Mac OS, linux. Sarta eta ngarojong propil alat (5GMbps) USB Full-speed. Ieu cocog pikeun Mac jeung tipe C panganteur na mouse, card reader, jsb. sambungan notebook langkung merenah. Video, pasamoan kantor leuwih merenah. detik layar leutik jadi layar badag. HDMI Audio jeung Video nyingkronkeun Kaluaran, Sharing Bingah Time.

    888
    9
    3

     plugs multinasional sadia

    Ieu USB-C Hub intelligently bisa ngaluyukeun tegangan output, tah eta anu cocog pikeun nagara sagala. Sarta stasiun portabel estu gampang pikeun ngalaksanakeun kalawan sapertos kapasitas ngecas kuat. Kituna, ieu USB-C Hub nu mangrupa hasil pilihan pangalusna pikeun urang, pohara mantuan lamun outdoor atawa di imah.

    spésifikasi

    tipe panganteur: 3 x USB3.0, PD, SD na port TF, HDMI + RJ45      
    HDMI Port:  3840 * 2160 * 30HZ   
    RJ45: 10M / 100m / 1000M
    Patuh ka handap kalayan versi USB: 3.0
    Ketik port c:    PD3.0

    Langkung Port, beuki genah

    HUB1

    HDMI

    HUB2

    SD Card slot / TF

    HUB3

     USB-A 5Gpbs

    HUB4

    USB-C PD3.0

    HUB5

    Gigabit Ethernet

    aplikasi

    sdf
    1-1

    pakét Options

    • kantong pe di defult

    * Umumna produk bakal dipakétkeun kana kantong pe.

     

    • Paket ngaropéa

    * Palanggan bisa nyadiakeun karya seni design pakét sorangan jeung kami bisa ngabantu ngatur produksi nurutkeun rarancang Anjeun.

    图
    asfagvfa
    • Rewoda pakét ritel nétral

    * Urang nyadiakeun standar design pakét ritel, customer bisa ulang design dumasar diecut urang.

    nbgfgf
    rewrwe
    • ékspor karton
    bdszbsdzb
    hwsws
    jemjdentej

    Jasa & Rojongan

    Kasadiaan & Sarat jeung Kaayaan sampel

    Urang tiasa nawiskeun sampel nurutkeun sakumaha sarat konsumén 'pikeun rujukan maranéhanana, sampel muatan bakal deducted ti total biaya Urutan massa, angkutan barang nu kudu dibayar ku konsumén.

    Jaminan / HARANSI / Sarat jeung Kaayaan

    Urang ngajamin kualitas produk urang urang. Urang baris nyadiakeun sakabéh konsumén urang kalawan kualitas luhur produk na harga pisan kalapa dina widang anu sarua.

    Rojongan / Impor Processing ékspor

    Bisa nyadiakeun bantuan alus keur adat pengiriman barang, nyadiakeun dokumén ékspor, sarta laporan inspeksi kualitas.

    Saatos Penjualan Service

    Urang nyadiakeun ladenan pangalusna sanggeus-jualan keur customers.Such urang salaku: Urang tuturkeun nepi kana eupan balik customer urang jeung saran sanggeus pangiriman guna ngaronjatkeun jasa urang. Urang panalungtikan jualan conditions.Our wawakil jualan customer urang urang bakal tetep di kabaran ku konsumén jeung ngabantu pikeun ngabéréskeun masalah nanaon.

    FAQ

    Bakal telepon anjeun bakal ruksak lamun teu unplug carjer lamun éta pinuh?

    The manajemén kakawasaan ponsel modern anu sampurna. Sanggeus handphone geus pinuh, carjer aya dina operasi beban lampu, sarta kaluaran ayeuna pisan leutik. Kusabab batréna téh dasarna pinuh, arus nu bisa ngalir pisan leutik. Dina waktu ieu, chip nu otomatis eureun ngecas sarta parobahanana batré jeung mode ngurangan. Ogé ngagunakeun hiji carjer éksternal digawekeun babarengan. Dina tiori, euweuh ngarugikeun ka telepon nu kusabab aya loba mékanisme panyalindungan dina kadali prosés ieu. Sanajan kitu, tempo yén sanggeus nyambungkeun carjer, sistem jadi pajeulit, sarta kamungkinan masalah memang baris jadi luhur, ku kituna pinuh tina cara atawa henteu, éta téh nepi ka anjeun mutuskeun. Tempo kaamanan, kaayaan unattended, eta leuwih hade mun unplug eta.

    Bisa carjer handphone dipaké langsung di Taiwan?

    Gumantung kana tegangan dina carjer, tegangan biasana dicitak dina beungeut carjer:

    Lamun nyitak 100 ~ 220V ka dinya, Anjeun bisa make eta dina Taiwan.

    Lamun ukur nyitak 220V, teras anjeun kedah nyangking stop kontak konvérsi.

    Naon frékuénsi carjer handphone?

    frékuénsi variasina luyu jeung tegangan nagara béda.

    -Fase tunggal frékuénsi listrik Cina nyaéta 50Hz. Numutkeun statistik awal, global listrik-fase tunggal dasarna boga ukur dua frékuénsi 50 Hz sarta 60 Hz, sarta tegangan nu béda, mimitian ti 100, 110, 120, 127, 220, 230, tur 240.

    Kumaha upami saatos-jualan jasa?

    Urang nawarkeun jaminan 12-bulan.

    Mangga ngarasa Luncat ka Contact us!


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali