Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

Tentang Kami

Profésional Power Supply OEM / ODM produsén, salah-STOP Power Supply solusi

Shenzhen Rewoda Electronics Co., Ltd. mangrupakeun Corporation tinggi-tech husus dina ngembangkeun sarta pabrik produk sedeng jeung leutik catu daya jeung produk kabel. Urang taat ka "tetep difokuskeun sarta tetep pragmatis" salaku falsafah operasi kami, sarta persist dina "sumanget tukang nyieun" ka handap ka wincikan. Kabéh sumberdaya urang keur terpusat ka rancang produk husus, elaborate jeung rupa dina industri tina catu daya.

Lamun perlu solusi industri ... Urang nu sadia pikeun anjeun

Urang nyadiakeun solusi inovatif pikeun kamajuan sustainable. Tim profésional kami jalan pikeun ngaronjatkeun produktivitas jeung ongkos efektivitas dina pasaran

Taros Kami