Ne të ndihmuar bota në rritje që nga viti 1983

Rreth nesh

PROFESIONAL POWER SUPPLY OEM / ODM prodhues, ONE-STOP POWER SUPPLY SOLUTION

Shenzhen Rewoda Electronics Co, Ltd, është një korporatë të teknologjisë e specializuar në zhvillimin dhe prodhimin e produkteve të furnizimit të mesme dhe të vogla të energjisë dhe produkteve kabllo. Ne përmbahet "të mbajtur fokusuar dhe të qëndrojnë pragmatike", si filozofinë tonë operativ, dhe vazhdojnë në "frymën e zejtar" deri në detajet. Të gjitha burimet tona janë të centralizuara për prodhimin e produkteve të specializuara, përpunuar dhe gjobë në industrinë e furnizimit me energji elektrike.

Nëse keni nevojë për zgjidhje industriale ... Ne jemi në dispozicion për ty

Ne ofrojmë zgjidhje të reja për përparim të qëndrueshëm. Ekipi ynë profesional punon për të rritur produktivitetin dhe kosto efektivitetit në treg

Na kontaktoni